Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞKAN BÖCEK'İN ZİYARETİNİN ARDINDAN

Yazının Giriş Tarihi: 14.10.2024 12:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 12:05

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek geçen hafta Kemer'de idi..Böcek, Kemer ziyareti kapsamında CHP Kemer İlçe Başkanlığı ve Kemer Belediyesi’ni ziyaret etti. Böcek,bu vesileyle yeni açılan Kemer Belediye Sineması’nı ziyaret ederek sinema salonu hakkında bilgi aldı.

Başkan Topaloğlu, makamında ağırladığı Başkan Böcek 'e, “Sizler bizim örnek aldığımız bir belediye başkanısınız” dedi. " Antalya yağlı güreşlerde marka olduğu gibi biz de burada eğitim de bir marka haline geldik." diyerek eğitim alanındaki çalışmaları hakkında bilgi sundu.Yapılan görüşmelerde ilçenin çeşitli sorunları masaya yatırıldı,

Birlikte olmanın ve beraber çalışmanın önemini vurgulayan Böcek ". Biz milletin parasını millete harcayarak kazanıyoruz. Biz vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışıyoruz. Sizi hiç mahçup etmedik. Kemer’imizin ve Antalya’mızın her yerinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Belediye’de ayrıca Başkan Topaloğlu ve daire müdürleri ile bir araya gelen Başkan Böcek’e, Kındılçeşme’nin Kemer Belediyesi tarafından kiralanarak halka kazandırılması için yapılacak çalışmalar, Tekirova’da yaşanan su sorununun çözüme kavuşturulması, asfalta ihtiyacı olan yolların düzenlenmesi, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenleme yapılması ve Ralli Servis alanında uygulanacak proje ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Edinilen bilgilere göre, geçen yazımızda söz konusu ettiğimiz "Kemer'e Amfi Tiyatro" kazandırılması projesi hakkında da Böcek'e bilgi sunuldu ve Büyükşehir Belediye Başkanı, proje üzerinde çalışılması talimatı verdi. Projenin gerçekleşmesinde Büyükşehrin desteği ve katkısı dikkate alındığında bu gelişmenin son derece önemli ve mutluluk verici olduğu görülür.

Kemer ziyareti ardından sosyal medya üzerinden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına ilettiğim bir mesajda "Hizmetleri her daim takdirle karşılanan Sayın Başkan'ın, Kemer'e amfi tiyatro kazandırılması konusunda değerli destek ve ilgilerini bekliyoruz." demiştim. Bu mesajıma ABB iLETİŞİM ' den aldığım yanıtta,"Talebiniz değerlendirilmek üzere ilgili birimlere iletiyoruz" denildi.

Bu noktada şunu belirteyim: Demokrasilerde Böcek'in de belirttiği gibi, siyasiler yurttaşların taleplerine, isteklerine önem verirler ve yerine getirmeye çalışırlar. Çünkü bilirler ki varlıkları yurttaşın oyu ile mümkündür. Oyuna talip olduğu yurttaşın talebini, isteğini yerine getirmek siyasilerin önceliğidir. Ancak yurttaşın da sesini, talebini, isteğini siyasilere ulaştırabilmesi, duyurabilmesi, dikkatini çekebilmesi gerekir. Geniş katılımlı yürüyüşler, mitingler vs. bu açıdan yurttaşın sesini duyurabilmesi için önemli demokratik mekanizmalardır. Günümüzde sosyal medyada bu mekanizmalar içine girmiştir. Yurttaşlarımız bu mekanizmayı sıkça kullanarak seslerini, taleplerini siyasilere duyurmaya çalışıyor. Ankara'daki siyasilere de, yerel yönetimdeki siyasilere de taleplerini sosyal medya vasıtasıyla iletiyorlar.Ben de bu çerçevede Kemer'e Amfi Tiyatro kazandırılmasına ilişkin arzumu Başkana iletmiştim.

İlçeye , can suyu olacak, can verecek, hayat verecek, sanatsal ve kültürel zenginlik kazandıracak,canlılık, hareketlilik getirecek, piyasayı hareketlendirecek, turizmi teşvik edecek bir Amfi Tiyatro'nun Büyükşehir Belediyesi'nin destek ve katkısıyla Kemer'e kazandırılmasını arzu edenlerin ilgi ve dikkati sunuyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.