Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KELEBEKPARK - ANTALYA HAZİRANDA AÇILIYOR

Antalya'da dünyanın en büyük kapalı kelebek parkı ve tropik egzotaryumu Haziran 2025'te açılacak. 25 binden fazla kelebeği barındıracak tesis, Türk turizm sektöründeki en büyük eğlence yatırımlarından biri olacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2025 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2025 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
yenikemer.com
KELEBEKPARK - ANTALYA HAZİRANDA AÇILIYOR

KELEBEKPARK ANTALYA HAZİRANDA AÇILIYOR

Antalya’da Butterfly World Antalya adıyla dünyanın en büyük kapalı eğlence kompleksi Haziran 2025’te açılacak. İçinde kelebek parkı ve tropikal yağmur ormanı alanı bulunan bir egzotaryum barındıran bu tesis, Türk turizm sektörü uzmanlarına göre, 2016 yılında açılan Rixos Land of Legends’tan sonra Antalya’daki turistlere yönelik en büyük ikinci eğlence yatırımı olacak.

Türkiye'nin sayılı, Antalya'nın ilk ve tek Kelebekpark'ında özellikle kelebeklerin, kuşların ve arıların doğal yaşam alanlarında eğlenceli, huzurlu ve zevkli bir zaman geçireceksiniz. Şehir merkezine 20 km, havaalanına 10 km uzaklıkta olan Kelebek Park Kundu Oteller bölgesinde 15 dönüm alan üzerine kurulmuştur.

Yeni eğlence parkı, iç avlusunda fıskiye ve havuz bulunan nal şeklinde bir yapı olarak tasarlandı. Tesis, dünyanın en büyük kapalı kelebek parkı ve tropik egzotaryumu unvanına sahip olacak. Toplam 10.000 metrekare alana kurulacak tesiste, kapalı bina alanı 8.000 metrekare, kelebek gözlem alanı 25.000 metreküp hacminde olacak.

Parkta, toplam kelebek sayısı 25 binden fazla olacak. Ziyaretçi alanında kelebek yoğunluğu ise 1 metreküp alanda 5 kelebek olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.