Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEZON ORTASINDA İNŞAATA TEPKİ

Kemer'de kötü sezonun ardından inşaat faaliyetleri gündemde. Adalet sarayı inşaatı turizmcileri rahatsız ediyor. Devletin yasa dışı faaliyeti tepki çekiyor, turizm kavramlarıyla çelişiyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2024 21:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2024 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
yenikemer.com
SEZON ORTASINDA İNŞAATA TEPKİ

Kemer'de kötü geçen sezon kadar, yaşanan olumsuzluklar da gündemde.Bir çok sorun gündeme gelirken bunlara birde, sezonun tam ortasında yapılan inşaat faaliyeti tuz biber oldu.

Kemer'de özellikle küçük otel ve pansiyonların yoğun olduğu bölgede inşaatına başlanılan Adalet sarayı turizmcilerin tepkisine neden oldu.Sabah erken saatlerde başlayan iş makinelerinin kırım ve harfiyet sesleri turistleri ve turizmcileri oldukça rahatsız ediyor.Yaşanan onca zorluğa rağmen temmuz ayında böylesi bir sorunla karşı karşıya gelen turizmciler kime ne söyleyeceklerini şaşırdı.Özellikle devlet kurumlarının böyle bir yasa dışı faaliyette bulunması oldukça tepki çekiyor.Vatandaş adeta kimi kime şikayet edeceğini bilemez hale geldi.

Yapılan adalet sarayına kimsenin sözü yok, ancak bir takvim içinde,turist ve turizm hassasiyetleri de gözetilerek yapılması gerekir.

Nitelikli turizm,sürdürülebilir turizm gibi kavramların takipcisi olması gereken devlet kurumları yaptıkları bu uygulamayla adeta kendileriyle çelişiyor ve halkın tepkisini çekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.