Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MARKETLERDEKİ RAF İLE KASA ARASINDAKİ FİAT FARKI KANGRENE DÖNÜŞTÜ

Ülkemizde yaşanan ekonomik istikrarsızlık sonucu ortaya çıkan farklı uygulamalar, rafta ve kasada ayrı fiyatlar, ciddi sıkıntılara sebep oluyor. Turistler de mağdur oluyor, ülkenin itibarı zarar görüyor. Vatandaşlar, fiyat farklılığının yolsuzluğa dönüşebileceğini dile getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 20:30
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 20:49
Kaynak: Haber Merkezi
yenikemer.com
MARKETLERDEKİ RAF İLE KASA ARASINDAKİ FİAT FARKI KANGRENE DÖNÜŞTÜ

Son yıllarda ülkemizde yaşanan ekonomik istikrarsızğın yaşattığı sorunlar artık tahammül sınırını aşarken ortaya çıkan farklı uygulamalar yaşanan sıkıntıları körüklüyor.

Bunlardan biri de rafta ayrı kasada ayrı fiyat uygulamaları.Zaten fiyatları takip etmekten nefesi tükenen vatandaş raftan aldığı ürünleri ödeme esnasında daha yüksek olduğunu görünce ortaya çok olumsuz manzaralar ortaya çıkıyor.Son günlerde çok sık yaşanan bu fiyat farklılığı karşısında kasa görevlileri " sisteme girilmemiş,az elemanla çalışıyoruz,yetiştiremiyoruz "gibi mazeretler söylese de vatandaşın kızgınlığını gideremiyor.Adeta kangrene dönüşen bu fiyat farlılığı bazen dakikalarca süren tartışmalara neden oluyor.

Özellikle Kemer gibi turizm bölgelerinde turistlerin de aynı mağduriyeti yaşaması ülkemiz içinde ciddi bir itibar ve prestij kaybı oluyor.Rafta fiyatını görerek alan turistlar ödeme sırasında ciddi sıkıntılar yaşıyor.Bu soruna lisan sorunu da eklendiğinde kasada dakikalarca süren kaos yaşanıyor.

Vatandaş bu konuda yaşanan ve adeta kangrenleşen problemin maasles sistematik bir yolsuzluğa dönüştüğünü gerekli tedbirlerin alınmaması durumunda hem halkımız hem turistler için skandal boyutlara ulaşacağını dile getridiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.