Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KEMİAD KEMER'DE TURİZME HİZMET İÇİN ÖNEMLİ PROJE BAŞLATTI

Kemer'de tatil için “Enjoy Kemer” mobil uygulaması ve ücretsiz Wi-Fi hizmeti yayına başladı. KEMİAD'ın projesi, turistlere bilgi ve hizmet sağlayarak Kemer turizmine katkı sağlayacak. Uygulama ile turistlere etkinlikler, fiyatlar ve bilgiler sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 00:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
yenikemer.com
KEMİAD KEMER'DE TURİZME HİZMET İÇİN ÖNEMLİ PROJE BAŞLATTI

KEMER'DE TATİL İÇİN “ENYOJ KEMER” MOBİL UYGULAMASI VE ÜCRETSİZ WİFİ HİZMETİ YAYINA BAŞLAMIŞTIR.

KEMİAD'ın yeni projesi Kemer turizmine önemli bir hizmet başalattı.Kemiad Yön. Kur. Başkanı Rıza Sönmez yaptığı açıklamada şunları belirtti;

Telefonunuzun uygulama indirme menüsünden "Enjoy Kemer" yazarak ve görseldeki karekodu okutarak uygulamayı indirebilirsiniz.

“ENYOJ KEMER” MOBİL UYGULAMASI VE WİFİ HİZMETİ HAKKINDA

“ENJOY KEMER” UYGULAMASI NEDİR?

Enjoy Kemer uygulaması İOS veya ANDROİD telefonlarınızdan doğrudan indirilebilen Kemer’e tatile gelen bir misafirin tüm soru ve ihtiyaçlarını fiyatlarına kadar cevap vermeyi hedefleyen bir mobil yazılımdır. “Enjoy Kemer” ise Kemer Turizmci Ve İş İnsanları Derneği’ne ait bir turizm markasıdır.

“ENJOY KEMER” PROJENİN AMAÇLARI NEDİR?

KEMİAD böyle bir projeyi neden başlattı ve amacı nedir? Bir kere sahil bandı dışında arka bantta hizmet veren butik otellerin konaklayanlarına destek olmak, butik otellerde konaklamayı da daha çok tercih edilebilir hale getirmek. Kemer’in sadece deniz kum güneşten ibaret olmadığını, Kemer tatilin her bir gününde yapılabilecek onlarca etkinlik olduğunu bilgilendirmektir. Her şey dahil tatil olarak otele gelenler için de otelde kapanmak zorunda olmadıklarını göstermektir. Kemer’de turist ayak izini artırmaktır.

Butik otellerin odalarına koyacağımız karekodlar ile uygulamanın yaygınlaşmasını ve butik otele gelen misafire tam bir bilgilendirme sağlayarak, her zaman geldiği ve bildiği bir yer gibi tatilini yapmasını sağlamaktır.

Kemer’de gezilecek ve yapılacakları anlatarak misafire faaliyetler hakkında fikir verse de özellikle yapılacaklar konusunda hangi firma hangi etkinlikler konusunda fiyatlarını vererek şeffaflığı da sağlamaktır.

KEMİAD “Enjoy Kemer” projesi ile her misafirlerin parmaklarının ucunda fiyatlara kadar alabileceği bilgi sunarak misafirin hanutçuluk ile karşılaşmalarını önlemeyi de amaçlamaktadır. Firmalarda fiyatların olmasında ısrarda hanutçulukla mücadele içindir.

Yine turizm noktalarında bazen aynı üründe farklı fiyatların oluştuğunu görmekteyiz. Her bir işletmeden özellikle ürünleri ve fiyatlarını, menülerini eklemelerini zorunlu kılarak fiyatlardaki değişkenlikleri ortadan kaldırmaktır.

Özetle Kemer’e gelen tatilcinin ayak izinin artırılması ve misafir memnuniyetinin artırılması amaçlayan bir projedir.

“ENJOY KEMER” PROJESİNİN DESTEKÇİLERİ KİMLERDİR ?

“Enjoy Kemer” projesi KEMER TURİZMCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ KEMİAD güvencesinde ve sorumluluğunda bir projedir. Öncelikle projeyi paylaştığımız tüm Kemer’deki Turizm STK’larınca desteklenmektedir. Bu proje KEMİAD girişimleri ile Kemer Belediyesi ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odasınca da desteklenmektedir.

“ENJOY KEMER” UYGULAMASININ GENEL ÖZELLİKLERİ

Öncelikle uygulama sekiz dilde geçerlidir, misafirlerin telefonları hangi dilde kuruluysa uygulama o dilde açılmaktadır, dilerlerse dil seçeneğinden dil ayarına geçebilirler.

“Enjoy Kemer” uygulaması Oteller, Ulaşım, Gezi, Eğlence, Yeme İçme, Alışveriş, Yaıplacklar ve Etkinlikler, Blog bölümlerinden oluşmaktadır ve günceldir. Çünkü sürekli içerikler KEMİAD tarafından güncellenmektedir.

Uygulamanın içeriği, Kemere gelen misafirlerimizin tatilleri boyunca ihtiyaçlarını giderebilmek ve yapabilecekleri aktiviteleri tanıtmak, bunlara sadece “Enjoy Kemer” uygulamasını kullanarak başka hiçbir uygulama veya arama motoru kullanmadan tek uygulama üzerinden ulaşımlarını sağlamaktır. Örneğin Kemer’de özel yat turu yapabilirsiniz, peki hangi firma kaça bu hizmeti vermektedir dediğinizde karşılaşacağı fiyatı da ziyaretçiye şeffaf olarak sunmak amacımızdır. Fiyatını öğrendiği hizmeti almak istiyorsa whatsapp üzerinden otomatik mesajla firma ile iletişim kurulabilmektedir.

“ENJOY KEMER” UYGULAMASI İLE NELER YAPABİLİRSİNİZ.

Kemerin kültürü, doğası ve denizinin simgeleri olan Gezilecek Yerler listesi misafirlerimize “Kemerde Nereler Gezilir” sorusuna cevap vermektedir. Ayışığı Parkı, Yörük Parkı, Liman Cadddesi, Tahtalı teleferik, Göynük Kanyon, Ulupınar, Yanartaş, Phaselis Antik Kenti, Kemer Kültür Evi gibi nice gezilecek yerler hakkında bilgilendirme yapılmaktadır. Bu yerlerle ilgili bilgilendirme yapılmakta ve konum bilgileri ile rahatlıkla ulaşarak tatillerine daha fazla vakit ayırabilecekler.

Kemere gelen misafirlerimizin gitmek istedikleri yerlere ulaşabilmeleri için Ulaşım listesi hazırlanmış olup, buradan yine telefon ederek ya da konum bilgileri ile ulaşıp, Taksi, Otobüs, Araç Kiralama ya da Vip Taşımacılık hizmeti alabilmeleri sağlanmıştır.

Kemer’de yapılacaklar nelerdir, deniz kum güneşten başka neler var dediğinizde onlarca seçenek ile karşınızda uygulama. Yat Turları veya özel turlar, Tahtalı teleferik turu, Bisiklet Turu, Yürüyüş, Safari, Dalış ve su sporları, At Çiftliği, Yamaç Paraşütü, Kürek sörfü, Tenis gibi çok farklı yapılacaklar var. Peki yamaç paraşütü yapmak istiyorum ama hangi firma kaça yapıyor derseniz oda var. İrtibat kurmak mümkün mü evet, whatsapp üzerinden irtibat kurabilirsiniz.

Kemerin muhteşem atmosferi ile iç içe olabilmeleri için Yapılacaklar listesi titizlikle hazırlanmıştır. Burada, bisiklet turlarından yürüyüşe, yat turlarından safariye, dalış ve su sporlarına, kızgın kumlardan Tahtalının serinliğine birçok spor ve kültürel aktiviteye telefon ve konum bilgileri ile ulaşılması, ürün ve hizmetlerin incelenmesi sağlanmıştır.

Kemer’de bulunan Yeme İçme mekanları, bu mekanlara telefon ile ulaşabilme, konum bilgileri ile bu mekanların ürün ve fiyatlarını görebilme şansınız olacaktır. Hatta siparişiniz için sizinle irtibata geçmelerini sağlayabilirsiniz.

Kemer’e gelen misafirlerimiz Oteller listesinde, otellerin özelliklerine, oda resimlerine, telefon ve konum bilgilerine ve fiyatlarına rahatlıkla ulaşabilirler. Butik Otellerimizi tanıtmaya onları desteklemeye daha fazla otele yer vermeye gayret edeceğiz.

Kemer geceleri için Eğlence listemizde bulunan mekanların listelerine ulaşarak telefon ile rezervasyon yapabilmeleri, konum bilgileri ile mekanlara ulaşabilmeleri sağlanmıştır.

Kemer’de nerelerde Alışveriş yapabilirim, hangi ürünler var. “Enjoy Kemer” seçiciliği ile sizlere alış veriş için seçeneklerde sunuyor. Seçilen firmalar ürünlerini ve fiyatları ile misafire mağazaya gitmeden fiyatı hakkında bilgi sahibi olmaktadırlar.

Misafirlerimize Kemerde sadece yaz aylarında değil kış aylarında da hizmet veren mekanlarımıza ulaşabilmelerini sağlayan Kış Turizmi listelerimizden de faydalanabilmeleri sağlanmıştır.

KEMİAD OLARAK SUNDUĞUMUZ ENJOY KEMER FREE WİFİ HİZMETİMİZDE DEVREDE

Aynı anda başlattığımız bir diğer proje hakkında da bilgi verelim. Kemere gelen misafirlerimizin şu an için Liman caddesi ve sahilde vakit geçirirlerken ihtiyaçları olan ücretsiz Wi-Fi hizmeti devreye alınmıştır. Bu proje zamanla Saat kulesi, ayışığı ile diğer beldelerimizde de hizmet vermesi amaçlanmaktadır.

“Enjoy Kemer Free WİFİ” olarak ücretsiz Wi-Fi hizmeti verilmektedir. Liman caddesi ve hizasındaki sahile kadar kesintisiz hizmet internet hizmeti verilmektedir.

Peki bu hizmetten nasıl faydalanacaklar. Bu hizmetten faydalanmak isteyen misafirlerimiz kapsama alanına girdiklerinde “Enjoykemer Free WİFİ” uygulamasının Wi-Fi sini görecekler. Ücretsiz Enjoykemer Wi-Fi sini tıkladıkları zaman kendilerine sistem bir kayıt formu gönderecek. Kayıt formunu doldurup göndermeleri gerekiyor. Bu gönderim esnasında sistem internetini kısa bir süre kullanabilmektedirler. Kayıt formu gönderirken whatsapp yüklü doğru bir cep telefonu numarası mutlaka yazmaları gerekiyor. Cep telefonlarına whatsapp mesajı olarak doğrulama linki içeren mesajı gelecektir. Linki tıklayarak doğrulama gerçekleştirildiğinde 24 saat aralıksız internet hizmetini ücretsiz almaya başlayacaklardır

“Enjoy Kemer Free Wi-Fi” projesi iki büyük farkla yayına alınmıştır. Birincisi yayın ve internet kalitesi çok başarılı ve çok rahatlıkla her türlü ihtiyacınız görecek seviyededir. İkincisi Kemer’imize gelmiş yerli misafirlerin yanında yabancı misafirlerin de internet hizmetlerinden faydalanmalarını sağlanmıştır.

Wifi hizmetine bağlanması esnasında esnasında bütün mesajlaşmalar kişinin kendi telefonundaki diliyle yapılmaktadır.

KEMİAD tarafından turizme sunulan bu hizmet, Kemer halkımıza ve bölgemize tatile gelen tüm misafirlerimize hayırlı uğurlu olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.