Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KEMİAD'DAN ANTALYA TURİZM FUARINA DAVET

Antalya Turizm Fuarı, 23-24-25 Ekim 2024 tarihlerinde Türkiye'nin ve Akdeniz'in en önemli Turizm Fuarı olacak. 35 ülkeden 25 bin turizm profesyoneli Antalya'da bir araya gelecek. KEMİAD, Kemer'i ve fuarı tanıtmak için ENJOY KEMER mobil uygulamasıyla destek veriyor. Küçük oteller için önemli bir fırsat sunacak fuar, sektör paydaşlarını buluşturacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 22:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 01:23
Kaynak: Haber Merkezi
yenikemer.com
KEMİAD'DAN ANTALYA TURİZM FUARINA DAVET

KEMİAD’DAN ANTALYA TURİZM FUARINA DAVET

Antalya Turizm Fuarı 23-24-25 Ekim 2024 tarihlerinde, Türkiye’nin ve Akdeniz’in en büyük Turizm Fuarı olarak altıncı kez Turizm sektörünün dinamiklerini bir araya getiriyor.

Türk turizminin kalbi ATF 24; 35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyonelini Antalya Expo Center’da ağırlamaya hazırlanıyor.

Antalya Turizm Fuarı, sektörün birbirinden farklı pazar ve dinamiklerini güçlendirmeye, ilişkileri pekiştirmeye ve kurulacak yeni bağlantılarla kişi, kurum, kuruluş ve destinasyonların gelişimlerine destek olmaya geliyor. 

Turizm sektörü seçkin markalarının 2025 planlarını oluşturmalarına zemin oluşturacak olan ATF 24, Türkiye’nin ve Akdeniz’in en verimli Turizm Fuarı olarak sektöre bir kez daha hareket ve heyecan getirecek.

Ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerini, yatırımcılarını ve start up’larını “yerinde pazarlama” ilkesiyle bir araya getirmek amacıyla 2019 yılında yola çıkan ATF; 23-24-25 Ekim’de, davetli 2 bin seyahat acentesi ile tam zamanlı, dolu dizgin, nefes almaksızın üç gün boyunca, bir kez daha birebir iş görüşmelerine ev sahipliği yapacak. Türkiye turizmini ilgilendiren hemen hemen bütün pazarların aynı çatı altında bulunduğu dünyadaki tek organizasyon olan Antalya Turizm Fuarı’nda, 2024 sezonunun son 2025 sezonun ise ilk düşünceleri dile getirilecek.

Fuarda konaklama sektörü ile Avrupa, İngiltere, BDT, Balkan, Benelüx, Baltık, Ortadoğu pazarları ile İç pazarımızın en önemli operatörleri kendilerini temsil etme ve ilişkilerini geliştirme fırsatı bulacak.

Antalya Turizm Fuarı; Türkiye ile birlikte tüm dünya pazarlarına misafir üreten 35 ülkeden davetli seyahat acenteleri, Türkiye kaynak pazarlarının en etkin tur operatörleri, hizmet kalitesiyle dünya markası olmuş konaklama tesisleri ve turizm sektörüne teknoloji, hizmet, bilgi, kabiliyet üreten firmalarını aynı çatı altına toplayacak.

Fuarla ilgili KEMİAD Yön. Kur. Bşk Rıza Sönmez açıklamada bulundu.Sönmez’in yaptığı açıklama şöyle;

“ Kemer olarak çok geniş bir stant hazırlandı,KEMİAD olarak Kemer Kaymakamlığı, Kemer

Belediyesi ile diğer STK larla birlikte fuara destek veriyoruz.

KEMİAD olarak tüm sektör paydaşlarını Kemer adına açılan stantta olmaya davet ediyoruz. Stantta 8 adet masa bulunuyor. Bu masalar fuar boyunca yani 3 gün sizlerin broşürlerinizi dağıtmanız ,görüşmeler yapmanız içindir. Gelin bu fırsatı kaçırmayın.

Bir diğer konu; geçmiş yıllara göre Küçük ve Butik otellerelere ilgi artıyor. Bu fuar küçük ve butik oteller içinde önemli bir fırsat oluşturuyor.

KEMİAD tarafından Kemer’de ilk kez destinasyonunu anlatmak için ENJOY KEMER adıyla mobil uygulama geliştirmiştir. Tüm telefonlardan indirebilmektedir. İşletmelere fiyatları ile birlikte uygulamaya dahil edilmiştir. Misafirlerimiz mekanlara gitmeden karşılaşacağı fiyatları bilerek gitmelerini sağladık. Yine Kemeri tanıtmak için harita hazırladık ve tatil köylerine, restoranlara, otellere dağıtmaktayız. Uygulama 8 dilde yayında olup otellerde kolaylıkla indirebilmeleri için karekod içeren broşürler dağıtılmaktadır.

Fuarda bizlerde Kemer Destinasyonunu tanıtmak için ENJOY KEMER ile orada olacağız. Bu fuardan küçük ve butik oteller çok daha büyük fayda alacaklardır. Kendilerine faydası olacak bu fuarda olsunlar isteriz, dağıtmak üzere promosyonlarını hazırlasınlar ve bizlerle beraber butik otelleri de hem KEMER’imizi hem de kendi otelinizi tanıtmaya davet ediyoruz. “

HAYDİ KEMER , 23-25 EKİM 2024 DE

ANTALYA TURİZM FUARINDA BULUŞALIM.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.