Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KEMİAD, BAKSİFED HEYETİ İLE BİRLİKTE ANKARA’DAYDI.

KEMİAD ve BAKSİFED heyeti, TBMM ziyaretinde bulundu. Başkan Rıza Sönmez, Antalyalı iş insanlarıyla görüşerek havalimanı ve ulaşım sorunlarını eleştirdi. Turizmdeki olumsuz etkilere dikkat çekildi ve butik otellerin desteklenmesi vurgulandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2024 01:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2024 01:41
Kaynak: Haber Merkezi
yenikemer.com
KEMİAD, BAKSİFED HEYETİ İLE BİRLİKTE ANKARA’DAYDI.

KEMİAD, BAKSİFED HEYETİ İLE BİRLİKTE ANKARA’DAYDI.

TBMM ZİYARETİ

KEMİAD adına Başkanı Rıza Sönmez, üyesi olduğukları ve Antalya, Burdur ve Isparta bölgesindeki iş insanları derneklerinin federasyonu olan “Batı Akdeniz Sanayici ve İş İnsanları Federasyonu” BAKSİFED heyeti ile birlikte TBMM ziyaretinde bulundu.

BAKSİFED olarak ilk ziyaretimizi TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş’a yaptık. Ziyarette Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, Kemal Çelik, Ethem Taş, Tuba Çolak, Abdurrahman Başkan, Mustafa Oğuz, Hasan Basri Sönmez heyetimize eşlik ettiler.

KEMİAD Başkanı Sönmez yaptığı açıklamada "Demokrasinin temel taşlarından olan STK’lar olarak, Türk milletinin kalbi olan TBMM’de bulunmanın mutluğu içinde olduğumuzu bildirdik. Daha sonra ziyaretçi bölümünden milletvekillerimiz ile birlikte TBMM Genel Kurulu’nu bir süre izledik.

Daha sonra meclis bahçesindeki istişare değerlendirmeleri esnasında Kemer’in havalimanı transferlerinde ve diğer ulaşımdaki sıkıntıların artık katlanılmaz duruma geldiğini ilettik.

Antalya Havalimanı’ndaki rötarların da turizmi olumsuz etkilediğini, maliyetler ve kur politikası nedeniyle otelcilerimiz gibi esnafımızın da zor durumda olduğunu da ifade ettik. Küçük otel ve pansiyonların lojmana dönüşmeye başladığını ve lojmanların turizm açısından çok uygunsuz görüntülere sebep olduğunu ilettik.

Butik otellerin desteklenmesi gerektiğini, gelişmelerle ilgili daha yakın istişare içinde olacağımızın teyidini aldık." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.