Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAVAALANINDA İŞ YAVAŞLATMA EYLEMİ SÜRÜYOR

Antalya Havalimanı çalışanlarının özlük hakları ile ilgili taleplerin karşılanmaması üzerine başlatılan iş yavaşlatma eylemi devam ediyor. Antalya Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Alş Bahar, çözüm için havalimanı yönetimini çağırdı. Eylemin turizmi olumsuz etkileyeceği belirtiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
yenikemer.com
HAVAALANINDA İŞ YAVAŞLATMA EYLEMİ SÜRÜYOR

Antalya Havalimanı çalışanlarının özlük hakları ile ilgili taleplerin karşılanmaması üzerine başlatılan iş yavaşlatma eylemi sürerken Antalya Sanayi ve Ticaret Odası (ATSO) Başkanı Alş Bahar soruna çözüm bulunması için havalimanı yönetimine çağrıda bulundu.

ATSO Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Ali Bahar, Antalya Havalimanı'nda çalışan sendikaların başlattığı iş yavaşlatma eylemine dikkat çekerek, "En kısa sürede uzlaşmaya varılması, ortak noktada buluşulması, mağduriyetlerin giderilmesi ve havalimanındaki operasyonların normale dönmesi, Antalya turizminin sağlıklı bir şekilde devam etmesi açısından oldukça önemlidir" dedi.

“Bu durumun, şehrimizin turizm imajını olumsuz etkileyeceği, bu yoğun sezonda, sektöre zarar verebileceği hepimizin malumudur” diyen Ali bahar, En kısa sürede uzlaşmaya varılması, ortak noktada buluşulması, mağduriyetlerin giderilmesi ve havalimanındaki operasyonların normale dönmesini istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.