Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EMEKLİ İKRAMİYESİ BELLİ OLDU

Emeklilerin bayram ikramiyesi 2023'te 3 bin TL iken, 2024'te yüzde 50 artışla 4 bin TL'ye çıkarıldı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, bu artışın emekliler için yapıldığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2025 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2025 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
yenikemer.com
EMEKLİ İKRAMİYESİ BELLİ OLDU

Emeklilerin alacağı bayram ikramiyeleri belli dolu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, daha önce bin 3 bin TL olan emekli ikramiyesinin 4 bin TL'ye çıktığını açıkladı

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği bayram ikramiyesi belli oldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Emeklilerimize verilen Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı ikramiye tutarını yapılan değerlendirmeler sonucunda 3 bin liradan 4 bin liraya çıkartıyoruz" dedi.

Emeklilere her yıl Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde ödenen bayram ikramiyeleri, 2024 yılında yüzde 50 artırılarak 3 bin TL'ye yükseltilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.