Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUGÜN TAHTALI ZİRVESİNDE ÇOK ÖZEL BİR GÖSTERİ VAR

Tahtalı zirvesi Kemer'de önemli bir şova ev sahipliği yapacak. EXIT echosystem DJ'lerinin eşliğinde yıldızlar altında unutulmaz bir gece. Tebra ve iLee'nin müzik kariyerleri büyük başarılarla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 01:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 01:09
Kaynak: Haber Merkezi
yenikemer.com
BUGÜN TAHTALI ZİRVESİNDE ÇOK ÖZEL BİR GÖSTERİ VAR

Tahtalı zirveside önemli şova ev sahipliği yapacak.Bugün 22 haziran 2024 günü Kemer'de tanıtım ve eğlence için çok önemli bir gün

Beydağları Milli Parkı'nın kalbinde, 2365 metre yüksekliğindeki Olympos Tahtalı Dağı'nın zirvesinde gün batımında başlayacak ve EXIT'in echosystem DJ'lerinin eşliğinde yıldızlar altında devam edecek. Unutulmaz bir gece. Avrupa'nın en prestijli festivallerinden biri olan EXIT echosystem  DJ'leri  ilk kez Türkiye'de...

Tebra: müzik prodüksiyonu ve DJ'lik kariyerinin son 20 yılını, orijinal yayınlar ve önemli plak şirketleri için zengin remiksler de dahil olmak üzere kapsamlı bir diskografiyle farklı ve unutulmaz bir imza sesi geliştirmek için harcadı.Tebra'nın yarattığı müzik, organik, Afro ve progresif house müzik türlerinde büyük beğeni topladı ve en iyi şekilde, duygusal ses keşfinin en dürüst ifadesi olarak tanımlanabilir.Canlı bir icracı olarak devam eden gelişimi, asla başarısız olmayan beklenmedik sesler üretmeye adanmış yaratıcı sürecinin özgünlüğü ile güçlü bir şekilde iç içe geçmiş durumda.

iLee: uluslararası bir DJ, müzik yapımcısı ve SmiLee Records'un sahibi ve kurucusudur. Afro House, melodic house ve tech house öğelerini birleştiren iLee, elektronik müziğe ilham veren yaklaşımıyla Avrupa'dan Kuzey Amerika'ya ve ötesine yeraltı dinleyicilerini canlandırıyor. Instagram'da yaklaşık 2 milyon takipçisiyle iLee, yeni gelişen bir sanatçı olmasına rağmen şimdiden house müzik dünyasında geniş bir tanınma ve beğeni topladı. 2022'de ödüllü Avrupa müzik festivali Exit Festival'de performans sergilemenin yanı sıra iLee, bu yıl dört single yayınladı; bunların arasında ünlü Afro House/Melodic Techno prodüktörü Space Motion ile son şarkıları "Acid Journey" ile yaptığı işbirliği de yer alıyor. Hayranlar, 2023 yazına gelindiğinde iLee ve Fancy James'in "Mykonos on Fire" parçasında işbirliği yapmasını bekleyebilirler. iLee'nin bir yaratıcı olarak nihai vizyonu ses, ışık ve güzellik yoluyla kitlelere mutluluk getirmektir. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.